Select Page

Over Ons

Wij combineren traditioneel vakmanschap met de hedendaagse technologie.

Interieurbouw van uitstekende kwaliteit 

Al ruim 15 jaar helpen wij vanuit ons bedrijfspand te Waspik onze opdrachtgevers hun wensen om te zetten naar realiteit op interieur gebied.
Doordat wij exclusieve interieuroplossingen op maat leveren voor zowel de zakelijke als particuliere markt, zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel en betrouwbaar interieurbouw bedrijf.
Graag staan wij u dan ook bij met onze technische vakkennis, creativiteit en passie voor het vak om zo ook uw wens of idee tot het perfecte eindresultaat te realiseren.

Kiezen voor van de meeberg interieurbouw betekent kiezen voor kwaliteit en perfectie.

 

Zoekt u een luxe uitstraling?

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en kunnen u dankzij onze ervaring altijd het beste advies geven.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij van de Meeberg Interieurbouw hoog in het vaandel. Meesterschap in het vak en de deskundigheid zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt in onze producten. De toegepaste materialen en ons moderne machinepark spelen hierbij ook een belangrijke rol.

Betrokkenheid

De wensen van de klanten staan centraal. Ons team is betrokken bij het project van begin tot eind. Dankzij de betrokkenheid, toewijding en passie voor het vak worden de wensen gerealiseerd op hoog niveau. Elke beslissing die we maken is daarom gebaseerd op de behoefte van de klant. Wij denken graag met u mee.

Oplossingsgericht

Voor ons is geen enkele uitdaging te groot. Door onze creativiteit en oog voor detail vinden we voor elke situatie een passende oplossing. Dit resulteert in het feit dat onze producten in functionaliteit en design in harmonie samen hangen.

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een nadere persoonlijke kennismaking. Hierin bespreken we uw wensen en ideeën. Graag helpen wij ook u met het realiseren van uw interieur wens en/of uw interieur ontwerp.

Projecten

Klanten